SOLD PAINTINGS

Thanks to the digital revolution a lot of my works are being sold online and are spread all over the world. Here is an overview of where my paintings are hanging:

 

USA

ASIA

EASTERN EUROPE

SOUTHERN EUROPE

SCANDINAVIA

GERMANY, AUSTRIA, SWITZERLAND

FRANCE, UK, IRELAND

BENELUX

The Netherlands: over 30 paintings

Belgium: over 50 paintings

TESTIMONIALS

Giovanni M.
Italy

A great emotion to lay eyes on your painting. Thank you

Chris J.
Nederland

Super bedankt voor dit echt schitterende schilderij. Erg blij mee. Blij een werk van u te mogen kopen en ik volg u graag.

Harald K.
Germany

Ein ganz wunderbares Kunstwerk! Ich liebe das Bild und die Ausstrahlung, die es hat und bin sehr froh, dass ich es ersteigern konnte. Es war sehr gut und sicher verpackt und kam zeitnah an.

R. Neuprez
Belgique

Ce fût l’amour au premier regard. Merci Manu pour cette magnifique toile et ce regard intense qui transperce. Un beau De Mey de plus dans ma collection.

Lou Solomon
USA

Thanks, received in great condition. Stunning painting. Love your works!

Romano M.
Nederland

Ik wilde laten weten dat ik het schilderwerk in goede orde heb mogen ontvangen. Ik heb het vandaag uitgepakt. Het is prachtig! Ik ben er heel blij mee! Mijn dank voor dit mooie werk!

Prabushan C.
France

Perfectly received. Photos don’t do justice to the actual painting. Massive thanks .It’s now awaiting framing.

Jaap K.
Nederland

Het schilderij is mooier dan ik had verwacht en precies goed voor de plek. Ik ben er blij mee. Heel veel succes met uw schilderkunst.

Corianne K.
Nederland

Heel erg bedankt voor het prachtige schilderij, het is nog mooier in het echt dan op de foto! De glans in haar, de prachtige ogen en de lijnen die erin zitten zijn zo mooi. Mijn ouders vonden het ook erg leuk om u te ontmoeten en zo warm te worden ontvangen. Waarvoor ook veel dank!